Produkty pro ochutnal cudell lda (4)

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce
Cébette

Cébette

Cébette je známá svou lahodnou chutí, která se hodí jak do letních salátů, tak do chutných teplých pokrmů, a vyznačuje se výraznou chutí a vůní. Cébette je často zaměňována s jarní cibulkou, přestože se jedná o velmi odlišnou variantu. Tato rostlina se totiž odlišuje svým nedovyvinutým bulbem, které má podlouhlý tvar, až se zaměňuje se svým stonkem. Nakonec je tato rostlina jedlá na jaře, v létě a na podzim (od května do října).
Kachní confit 2 stehna 400g - Naše confity

Kachní confit 2 stehna 400g - Naše confity

Kachní stehna konzervovaná ve vlastní šťávě, sůl. Maso původ z Francie. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Otevřete plechovku a dejte ji do vodní lázně, aby se tuk rozpustil. Grilujte stehna v troubě nebo na pánvi a podávejte s houbami nebo bramborami osmaženými na tuku. Konzervované maso je pokrm z jihozápadu! Dobře ugrilované kachní stehno v troubě se stává krásně křupavým. Je to vysoká gastronomie na dosah každého z nás. Pro tento konfit nechávám speciálně chovat kachny panem Martym v Plaigne, malebné vesničce ztracené v kopcích kolem Castelnaudary.
KACHNÍ KŘUPÁNÍ - PÂTÉS

KACHNÍ KŘUPÁNÍ - PÂTÉS

Kachní fritony podle périgourdinské receptury se připravují z kachního masa, kachní sádla a česnekové dužiny pro klasickou a výraznou chuť. Podávejte je čerstvé pro lepší chuť, ideálně na toastu jako předkrm nebo během jídla v salátu.